Prodigy Disc Pro Tour #4 – Kuopio, 26-28.8.2022

Frisbeegolfin kotimaisen kärkikiertueen Prodigy Disc Pro Tourin neljäs ja toiseksi viimeinen osakilpailu pelataan Puijo Disc Golfin kentällä perjantaista sunnuntaihin 26-28.8.2022. Vuorelan Veikkojen ja Deep In The Forestin järjestämään kilpailuun osallistuu yhteensä 120 pelaajaa ympäri Suomen. Kilpailu on Suomen frisbeegolfliiton alainen kilpailu ja lajin kattojärjestö PDGA:n sanktioima. Kilpailua varten Puijo Disc Golfin kenttää on vaikeutettu vastaamaan Suomen kärkipelaajien taitoja ja tarjoamaan heille optimaalisen haasteen.

Kilpailussa pelataan kahdessa luokassa: MPO (Mixed Pro Open) ja FPO (Female Pro Open) Kummassakin luokassa on parhaille pelaajille luvassa rahapalkinnot ja kilpailun pääyhteistyökumppani Prodigy Disc Europe tarjoaa kilpailuun 1500 € lisäpalkintorahan.

Avoimessa luokassa ennakkoon kovimpina pelaajina voidaan pitää kiertueen kokonaispisteissä kärkipaikkaa pitävää Jesse Niemistä (Vuorelan Veikot) sekä neljäntenä olevaa Kristian Kuoksaa (Oulun frisbeeseura). Heidän lisäkseen rating-luokituksen mukaan kärkipaikoille tyrkyllä ovat Joona Heinänen (Talin Tallaajat), juuri SM-pronssille heittänyt Daniel Davidsson (Tampereen frisbeeseura) sekä Leo Piironen (Nummelan frisbeeseura).

Naisten avoimessa luokassa ennakkosuosikkien viittaa kantavat kiertueen kakkospaikalla oleva Jenni Karppinen (Joen Liitokiekko) sekä kovimman rating-luokituksen omaavat Jenni Engström (Oulun frisbeeseura) ja Tinja Väisänen (Puskaputtaajat, Laukaa).

Kilpailu käynnistyy perjantaina klo 11.00 alkaen ja viimeiset ryhmät lähtevät liikkeelle noin kello 16.00. Lauantaina ja sunnuntaina kierrokset käynnistyvät klo 10.00 ja kärkiryhmät aloittavat pelinsä noin klo 15.00. Yleisö on vapaasti tervetullut seuraamaan kilpailua ja kiertämään pelaajien mukana kentällä. Paikalla on myös kiekkomyyntiä ja kahvio viikonlopun ajan.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mediavastaava Janne Mönkkönen
0443056441 / janne@veikot.fi

Kilpailunjohtaja Kari Kankkunen
0504087950 / kankkunenkari@gmail.com

Livetulospalvelu

Kilpailun livetulospalvelu löytyy kilpailun aikana osoitteesta: https://discgolfmetrix.com/2032735&view=info ja https://udisclive.com/live/heinola2022

Viralliset kiertuesivut: https://protour.frisbeegolfliitto.fi

Sosiaalinen media

Prodigy Disc Europen tunnelmia tapahtumasta Instagramissa ja Facebookissa: @prodigydisceurope ja Instagramissa: prodigydiscprotour

Viralliset hashtagit: #prodigydiscprotour &  #sflprotour

Videotuotanto

Heinolan osakilpailua voi seurata live-streamissa osoitteessa www.discgolfstream.com

Kisasta julkaistaan myös jälkilähetykset Youtubessa. 
suomeksi selostettuina Discgolfstream: https://www.youtube.com/channel/UCsrmSG6MHhU7aAwsq-ZhY8g

suomeksi selostettuina Disc Golf Finland: https://www.youtube.com/c/DiscGolfFinland/videos

englanniksi selostettuina: https://www.youtube.com/watch?v=gANAASxFuec