Turussa sateinen ”moving day”

Paju piti pintansa mutta kärki tasoittui miesten avoimessa luokassa

Lauantain kierroksen alussa Seppo Paju näytti jo erottautuvan kaikista muista. Parhaimmillaan Pajun johto oli jo 6 heittoa, mutta sateinen sää tuotti hankaluuksia kaikille, myös Pajulle. Kolme bogia kierroksen keskivaiheilla tasoitti pelin Väinö Mäkelän kanssa. Viimeisen väylän birdie piti kuitenkin Pajun (-16 yhteistulos) yhden heiton Mäkelän (-15) edellä. Kakkossijaa jakamaan nousi Luukas Rokkanen (-15) neljällä birdiellään kuudella viimeisellä väylällä.

Finaalikierroksen kärkikortin täydentää Ville Ahokas (-13). Taaempaakin on vielä täydet mahdollisuudet aina kärkeen saakka, koska top10 on edelleen 6 heiton sisällä.

Naisten luokassa Salonen ja Blomroos karussa

Eveliina Salonen venytti eron kahdesta neljään heittoon toisena olevaan Henna Blomroosiin naisten avoimessa luokassa. Kaksikko on jo kaukana muita edellä, sillä ennen vimeistä kierrosta kolmantena oleva Heidi Laine on 10 heittoa Salosesta ja kärkikortin neljäs pelaaja Tinja Väisänen jo 22 heiton takamatkalla.

Masterit saivat niskaansa aamun kaatosateen

MP40-luokan kärki tiivistyi rankkasademyräkässä. Päivän parhaan kierroksen (-3) pelannut Jari Madekivi ja ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Tapani Aulu ovat tasatilanteessa -4 luokan kärjessä. Juhani Vainio (-3) on vain heiton päässä. Neljäntenä Marko Hämäläinen puolestaan vain yhden heiton Vainiosta.

Naisten masterluokassa Nina Rajalaa (+15) nousi kolmen heiton verran Susanna Virtasen ohi ja kolmossijalla tasoissa jatkavat Riikka Salmen ja Riitta Savolainen.

MP50-luokassa Jouni Leskinen (E) repi 6 heiton eron seuraaviin: Jori Löytynoja (+6) piti paikkansa toisena, Patrik Ekström (+7) ja Marko Rauha (+7) myös jatkavat kärkiryhmässä sunnuntaille.

MP60-luokassa Marko Timonen (+11) pelasi myös lauantain parhaan kierroksen ja pitää 15 heiton johtoa Seppo Kuikkaan (+26) ja Jari Väyryseen (+27)

 

Turun osakilpailu avoin yleisölle

Yleisö on tervetullut Aninkaisen frisbeegolfpuistoon seuraamaan kilpailua.

Alueella ei ole yleisöpysäköintiä, joten järjestäjä toivoo että saavutaan julkisilla, pyörällä, jalkaisin tai pysäköidään muualle.

Viidestä osakilpailusta koostuva Prodigy Disc Pro Tour on Suomen frisbeegolfliiton kärkikiertue. Kiertueella pelataan avoimessa luokassa (MPO), naisten avoimessa luokassa (FPO) sekä mastersluokissa (FP40, MP40, MP50, MP60). Yksittäisten osakilpailusijoitusten lisäksi panoksena ovat kiertueen kokonaispisteet. Kokonaiskiertueen pistekilpailussa huomioidaan kunkin pelaajan neljä parasta osakilpailusijoitusta.

Mediatiedustelut: Kilpailunjohtaja Matti Huhtala, 0453119780, matti.t.huhtala@gmail.com

Kiertueen kotisivut: https://protour.frisbeegolfliitto.fi/
Alustavat päiväkohtaiset aikataulut: https://protour.frisbeegolfliitto.fi/paivakohtaiset-aikataulut/
Kilpailun tiedot: https://discgolfmetrix.com/1591810

 

Livetulospalvelu

Sosiaalinen media

Videotuotanto

  • Jokaiselta osakilpailupäivältä tuotetaan videomateriaalia. Videot kultakin kilpailupäivältä julkaistaan jälkituotantona muutaman päivän sisällä päivän päättymisestä: 2 ryhmää MPO:ta ja 1 ryhmä FPO:ta
  • Videotuotantoa julkaistaan Youtube-kanavilla: Natural Born Disc Golfer ja Disc Golf Finland

Kilpailukoosteet

  • Suomenkieliset tiedotteet kunkin kisapäivän tapahtumista julkaistaan kiertueen nettisivuilla

Tourin yhteispisteet

https://discgolfmetrix.com/1591810